Impremaspe-Impremta-Mataro-Som-una-impremta-ecologica

A Impremaspe, creiem que vetllar pel medi ambient és una responsabilitat compartida per tothom.

El nostre compromís amb el medi ambient és una part fonamental de la nostra filosofia empresarial. Entenem que les empreses tenen una gran responsabilitat en la preservació del medi ambient, i per això, ens esforcem per minimitzar el nostre impacte ambiental en cada una de les nostres operacions.

Certificació FSC

Ens enorgulleix comptar amb la certificació FSC (Forest Stewardship Council®), que assegura que els productes forestals que utilitzem provenen de boscos gestionats de manera responsable.

El FSC promou la gestió forestal sostenible arreu del món, amb un enfocament en protecció ambiental, beneficis socials i viabilitat econòmica, com a organització sense ànim de lucre i independent. El FSC ha creat principis i criteris que asseguren la gestió forestal en línia amb els seus valors, mitjançant el consens de grups conservacionistes, socials, propietaris i industrials del sector forestal.

Amb la nostra certificació FSC, formem part d'una comunitat global compromesa amb la protecció dels nostres boscos i la preservació del planeta, assegurant als nostres clients un futur més sostenible.

Impremaspe-Impremta-Mataro-Certificat-FSC

Com gestionem els nostres residus?

La nostra impremta compleix amb totes les normatives vigents de gestió de residus, enquadrades en la nostra política de responsabilitat ambiental. Així, tots els residus que es generen a la nostra impremta són retirats de manera responsable i sostenible per gestors autoritzats, assegurant que el nostre impacte ambiental es mantingui en nivells mínims i que les nostres operacions siguin el màxim sostenibles possible. En definitiva, a Impremaspe considerem que la protecció del medi ambient és una tasca de tots i treballem dia a dia per minimitzar el nostre impacte i preservar l'entorn natural per a les generacions futures. Estem compromesos a seguir innovant i millorant els nostres processos per ser una empresa cada vegada més sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

Horari

Dilluns a Dijous:
Matins: de 8.00h a 13.00h
Tardes: de 15.00h a 18.00h
Divendres:
Matí: 7.00h a 14.00h
Tarda: Tancat

Contacta

C/ Serra i Moret, 9
08302 Mataró (Barcelona)
Tel. 93 798 85 11
Tel. 93 799 57 61
Mail info@impremaspe.com

Acreditació

FSC-1

Segueix-nos a

Copyright © 2023 Impremaspe - Política de Privacitat