Impremaspe-Impremta-Mataro-Pre-Impressio

Necessites serveis de preimpressió d'alta qualitat a Mataró? Impremaspe és la solució!

Una gran avantatge de treballar amb Impremaspe és que tots aquests processos d'impressió es realitzen dins de la nostra pròpia impremta a Mataró. Això ens permet oferir una àmplia gamma de serveis de preimpressió per garantir que cada projecte compleixi amb els estàndards de qualitat requerits. Des de la creació dels originals fins a la revisió dels arxius, el nostre equip d'experts en preimpressió es garanteix que cada detall estigui en ordre abans de passar a la fase d'impressió.

Amb 36 anys d'experiència en el sector, podem garantir que el nostre equip de preimpressió analitzarà i prepararà els teus arxius digitals per a la seva posterior impressió. Així mateix, ens assegurem que tot estigui correctament configurat i preparat per imprimir, gràcies a un equip tecnològic sempre actualitzat que ens permet garantir una impressió segura i ràpida.

No importa la mida del teu projecte o els requisits específics que tinguis, a Impremaspe podem ajudar-te a aconseguir resultats òptims pels teus projectes d'impressió i fer realitat les teves idees, tot dins de la nostra pròpia impremta per oferir-te un servei integral i personalitzat.

Impremaspe-Imprenta-Mataro-Disseny-Mac-i-Pc

Disseny (Mac/PC)

Realitzem treballs en plataformes tant de Mac com de Pc sense cap distinció.

Impremaspe-Imprenta-Mataro-Maquetacio

Maquetació

La nostra empresa, portem a terme projectes de maquetació per a una àmplia varietat d'originals, com ara catàlegs, revistes, tríptics i molt més.

Impremaspe-Imprenta-Mataro-Correccions

Correccions

Treballem en col·laboració amb els nostres clients per realitzar les correccions necessàries als originals, garantint així els millors resultats d'impressió

Impremaspe-Imprenta-Mataro-Proves-de-color-certificades

Proves de color certificades

Disposem d'un programari avançat de gestió de color que garanteix una precisió del 95% en el resultat final de la impressió (Gestió del color PDF).

Impremaspe-Imprenta-Mataro-Filmacio-Planxes-CTP

Filmació de planxes CTP

La gestió de color ens permet calibrar les nostres màquines i obtenir els millors resultats d'impressió possibles.

Horari

Dilluns a Dijous:
Matins: de 8.00h a 13.00h
Tardes: de 15.00h a 18.00h
Divendres:
Matí: 7.00h a 14.00h
Tarda: Tancat

Contacta

C/ Serra i Moret, 9
08302 Mataró (Barcelona)
Tel. 93 798 85 11
Tel. 93 799 57 61
Mail info@impremaspe.com

Acreditació

FSC-1

Segueix-nos a

Copyright © 2023 Impremaspe - Política de Privacitat