Pre-impresion

Necessites serveis de preimpressió d'alta qualitat a Mataró? Impremaspe és la solució!

Una gran avantatge de treballar amb Impremaspe és que tots aquests processos d'impressió es realitzen dins de la nostra pròpia impremta a Mataró. Això ens permet oferir una àmplia gamma de serveis de preimpressió per garantir que cada projecte compleixi amb els estàndards de qualitat requerits. Des de la creació dels originals fins a la revisió dels arxius, el nostre equip d'experts en preimpressió es garanteix que cada detall estigui en ordre abans de passar a la fase d'impressió.

Amb 36 anys d'experiència en el sector, podem garantir que el nostre equip de preimpressió analitzarà i prepararà els teus arxius digitals per a la seva posterior impressió. Així mateix, ens assegurem que tot estigui correctament configurat i preparat per imprimir, gràcies a un equip tecnològic sempre actualitzat que ens permet garantir una impressió segura i ràpida.

No importa la mida del teu projecte o els requisits específics que tinguis, a Impremaspe podem ajudar-te a aconseguir resultats òptims pels teus projectes d'impressió i fer realitat les teves idees, tot dins de la nostra pròpia impremta per oferir-te un servei integral i personalitzat.

Disseny (Mac/Pc)

Realitzem treballs en plataformes tant de Mac com de PC sense cap distinció.

Maquetació

A la nostra empresa, portem a terme projectes de maquetació per a una àmplia varietat d'originals, com ara catàlegs, revistes, tríptics i molt més.

Correccions

Treballem en col·laboració amb els nostres clients per realitzar les correccions necessàries als originals, garantint així els millors resultats d'impressió.

Proves de color certificades

Disposem d'un programari avançat de gestió del color que garanteix una precisió del 95% en el resultat final de la impressió (Gestió del color en PDF).

Filmació de planxes CTP

La gestió de color ens permet calibrar les nostres màquines i obtenir els millors resultats d'impressió possibles.

Horari

Dilluns a Dijous:
Matins: de 8.00h a 13.00h
Tardes: de 15.00h a 18.00h
Divendres:
Matí: 7.00h a 14.00h
Tarda: Tancat

Contacta

C/ Serra i Moret, 9
08302 Mataró (Barcelona)
Tel. 93 798 85 11
Tel. 93 799 57 61
Mail info@impremaspe.com

Acreditació

FSC-1

Segueix-nos a

Copyright © 2023 Impremaspe - Política de Privacitat