Impremaspe-Impremta-Mataro-Serveis-dimpremta

T'oferim solucions d'impressió d'alta qualitat per a qualsevol projecte, tant per petites tirades com per a grans produccions.

A Impremaspe, oferim una àmplia gamma de serveis d'impressió personalitzats i adaptats a les necessitats de cada client. Tenir la nostra pròpia impremta offset i digital a Mataró ens permet proporcionar terminis de lliurament més ràpids, eficients i adaptats a qualsevol pressupost, sense comprometre la qualitat del producte final.

Ens enorgulleix comptar amb un equip altament qualificat que ofereix assessorament personalitzat per a cada projecte, assegurant-nos que el resultat final compleixi amb la màxima qualitat i eficiència en cada treball. A més, ens esforcem per oferir una àmplia varietat de serveis d'impressió, que inclouen impressió de llibres, catàlegs, fullets, cartells, targetes de visita, packaging i molt més.

A més de tots els serveis que oferim, a Impremaspe tenim un compromís ferm amb el medi ambient, és per això que comptem amb la certificació FSC. Ens preocupa minimitzar el nostre impacte ambiental utilitzant tècniques i materials ecològics en els nostres processos de producció, la qual cosa ens permet contribuir a un futur més sostenible. La qualitat i la responsabilitat social són valors fonamentals en la nostra feina i ens esforcem per mantenir-los presents en tot moment.

Ens comprometem a superar les expectatives dels nostres clients en cada projecte i a oferir un servei d'impressió d'alta qualitat i personalitzat. Confia en nosaltres per a totes les teves necessitats d'impressió. A Impremaspe, estarem encantats d'ajudar-te en cada pas del camí.

procesos_impresiones

Horari

Dilluns a Dijous:
Matins: de 8.00h a 13.00h
Tardes: de 15.00h a 18.00h
Divendres:
Matí: 7.00h a 14.00h
Tarda: Tancat

Contacta

C/ Serra i Moret, 9
08302 Mataró (Barcelona)
Tel. 93 798 85 11
Tel. 93 799 57 61
Mail info@impremaspe.com

Acreditació

FSC-1

Segueix-nos a

Copyright © 2023 Impremaspe - Política de Privacitat