Impremaspe-Imprenta-Mataro-Impresion-Offset

La nostra impremta compta amb una pròpia impressió offset a les seves instal·lacions.

Ens enorgulleix dir que la nostra impremta a Mataró compta amb impressió offset dins de les nostres instal·lacions. La impressió offset és un mètode d'impressió d'alta qualitat i precisió que s'utilitza per imprimir grans quantitats de material amb detalls finos i colors brillants. Aquest procés d'impressió utilitza planxes d'impressió i tinta que es transfereixen a la superfície del paper mitjançant rodets, la qual cosa garanteix una impressió nítida i uniforme en cada pàgina.

A Impremaspe, utilitzem tecnologia offset de última generació per assegurar-nos que els nostres clients obtinguin els millors resultats en cada projecte d'impressió. La impressió offset és ideal per a projectes de gran volum, com llibres, fullets, catàlegs i revistes, i pot imprimir en una varietat de mides i materials.

A Impremaspe, ens esforcem per oferir una àmplia varietat de serveis i productes per satisfer les necessitats de cada client. Posat en contacte amb nosaltres i descobreix com podem ajudar-te a portar el teu projecte al següent nivell.

Impremaspe-Imprenta-Mataro-Formats-de-Paper

Formats d'impressió offset

Imprimim en diferents superfícies amb formats de 37×52 i 53×74 cm.

Impremaspe-Imprenta-Mataro-Tintes

Tintes

Realitzem treballs d'impressió en quadricromia, tintes Pantone i tintes oxidants.

Impremaspe-Imprenta-Mataro-Control-de-color

Control de color

Garantim la més alta qualitat d'impressió mitjançant l'ús del densitòmetre (PDF Techkon RS400) per al control rigorós i precís del color en tots els nostres treballs.

Horari

Dilluns a Dijous:
Matins: de 8.00h a 13.00h
Tardes: de 15.00h a 18.00h
Divendres:
Matí: 7.00h a 14.00h
Tarda: Tancat

Contacta

C/ Serra i Moret, 9
08302 Mataró (Barcelona)
Tel. 93 798 85 11
Tel. 93 799 57 61
Mail info@impremaspe.com

Acreditació

FSC-1

Segueix-nos a

Copyright © 2023 Impremaspe - Política de Privacitat