Manipulados

A Impremaspe, ens comprometem amb la qualitat i la presentació dels productes impresos dels nostres clients.

A la nostra impremta a Mataró, també disposem de la maquinària necessària per als manipulats. Això ens permet oferir una gran varietat d'opcions d'acabat, com ara troquelat, plegat, cosit i enquadernat, entre altres. Aquests processos són essencials per crear productes finals únics i personalitzats que reflecteixin la imatge de la teva marca i causin una bona impressió en els teus clients.

Tenir la maquinària necessària per oferir diferents serveis de manipulats ens permet proporcionar solucions completes d'impressió i manipulació, sense necessitat de recórrer a tercers. Com a resultat, podem garantir una qualitat superior i una major eficiència en el procés de producció, la qual cosa es tradueix en un servei més ràpid i econòmic per als nostres clients.

Confia en Impremaspe per crear impressions d'alta qualitat i acabats personalitzats que s'adaptin a les necessitats del teu negoci.

El nostre objectiu és ajudar-te a destacar en el mercat i assolir l'èxit en els teus projectes d'impressió. Contacta amb nosaltres avui mateix per obtenir més informació sobre els nostres serveis.

Plastificat

Plastifiquem en polipropilè amb acabats mat, brillant, plata i or.

Troquelats

Ens adaptem a les seves necessitats creant i fabricant els nostres pròpis troqueles.

Contracolat

Encolat de diferents materials per aconseguir suports d'impressió que es adaptin a les característiques desitjades de l'imprès final.

Relleu Sec

L'estampació en relleu crea una superfície tridimensional per destacar elements del disseny, utilitzant tinta o làmina per crear textura decorativa.

Stamping

Impressió per transferència tèrmica amb tintes transferibles per calor i cintes 'foil' que es transfereixen al producte a temperatures de 100º a 300º.

Serigrafia

Amb el procés serigràfic es poden imprimir diferents materials i superfícies aconseguint diversos acabats com a UV brillant, amb relleu, flocat, ratllat, entre d'altres.

Ollados Metàl·lics

Per donar un acabat de qualitat a l'etiqueta, disposem d'una àmplia gamma d'olletes metàl·liques, mides, formes i colors.

Cordó per Etiquetes

Ampla gamma de colors, textures, gruixos i materials, cintes impresses, ollados... que aportaran el nivell de qualitat òptim a les seves etiquetes.

Horari

Dilluns a Dijous:
Matins: de 8.00h a 13.00h
Tardes: de 15.00h a 18.00h
Divendres:
Matí: 7.00h a 14.00h
Tarda: Tancat

Contacta

C/ Serra i Moret, 9
08302 Mataró (Barcelona)
Tel. 93 798 85 11
Tel. 93 799 57 61
Mail info@impremaspe.com

Acreditació

FSC-1

Segueix-nos a

Copyright © 2023 Impremaspe - Política de Privacitat