Impremaspe-Impremta-Mataro-Solucions-de-packaging

Confïi en nosaltres per oferir-te les nostres solucions d'embalatge personalitzades i d'alta qualitat que reforcin la teva imatge de marca.

A Impremaspe, la nostra passió per la qualitat i la presentació dels productes dels nostres clients és evident en cada pas del procés d'embalatge. Sabem que l'embalatge és una part essencial del procés de venda i que pot fer la diferència a l'hora d'atraure i retenir clients. És per això que oferim una àmplia varietat de solucions d'embalatge personalitzat que ajuden a destacar els productes en el mercat.

Els nostres experts en disseny i producció treballen junts per crear un embalatge a mida que s'adapti a les necessitats de cada client. Des de capses de cartró i bosses de paper fins a etiquetes adhesives i fundes de plàstic, utilitzem materials de alta qualitat i la maquinària més moderna per garantir un acabat impecable i un resultat final que superi les expectatives.

Entenem que el temps és essencial en el món empresarial. Per això, gràcies a la nostra pròpia impremta a Mataró, podem oferir serveis d'embalatge personalitzat en temps rècord sense comprometre la qualitat del producte. D'aquesta manera, els nostres clients poden rebre els seus productes en el menor temps possible i estar segurs que l'embalatge no només complirà amb les seves expectatives, sinó que també superarà les dels seus clients.

Ens enorgulleix oferir solucions d'embalatge personalitzades i de alta qualitat que reforcin la imatge de marca i la satisfacció del client. La nostra empresa està compromesa a proporcionar un servei personalitzat i professional que respongui a les necessitats individuals de cada client.

Contacta'ns avui mateix per obtenir més informació sobre els nostres serveis d'embalatge i com podem ajudar-te a millorar la teva presència en el mercat. Estarem encantats de treballar amb tu i oferir-te la millor solució d'embalatge per als teus productes.

Horari

Dilluns a Dijous:
Matins: de 8.00h a 13.00h
Tardes: de 15.00h a 18.00h
Divendres:
Matí: 7.00h a 14.00h
Tarda: Tancat

Contacta

C/ Serra i Moret, 9
08302 Mataró (Barcelona)
Tel. 93 798 85 11
Tel. 93 799 57 61
Mail info@impremaspe.com

Acreditació

FSC-1

Segueix-nos a

Copyright © 2023 Impremaspe - Política de Privacitat