Impremaspe-Impremta-Mataro-Solucions-de-packaging

Estàs buscant un servei de rotulació i impressió en gran format d'alta qualitat?

En el món de la publicitat, la impressió en gran format és una eina clau per destacar i captar l'atenció dels clients potencials. A Impremaspe, oferim solucions personalitzades de rotulació i impressió en gran format.

Els nostres serveis inclouen una àmplia gamma d'opcions d'impressió en gran format, com la impressió de vinils i lones, PVC i cartó ploma, lletres corpòries, caixes de llum LED, metacrilats, tall làser i fresat, decoració de botigues i estands de fira en vinil, i rotulació de vehicles industrials i comercials. Això significa que podem oferir solucions personalitzades que s'ajustin a les necessitats específiques de cada un dels nostres clients.

Comptem amb un equip altament qualificat en arts gràfiques i la tecnologia més avançada per oferir resultats impressionants en cada projecte. Oferim una àmplia varietat de materials i acabats per personalitzar la teva publicitat segons la imatge de la teva marca.

Ens adaptem a les necessitats de cada client i utilitzem les últimes eines i equips per garantir resultats de alta qualitat. A Impremaspe, estem compromesos a ajudar-te a crear publicitat de gran format que et permeti diferenciar-te de la competència i destacar en la ment dels teus clients potencials.

Confia en nosaltres per dur les teves idees a la realitat i destacar en el mercat. A Impremaspe, estem llestos per treballar amb tu i ajudar-te a portar la teva marca al següent nivell.

Horari d'Estiu

Dilluns a Divendres:
Matins: de 6h a 14h

Contacta

C/ Serra i Moret, 9
08302 Mataró (Barcelona)
Tel. 93 798 85 11
Tel. 93 799 57 61
Mail info@impremaspe.com

Acreditació

FSC-1

Segueix-nos a

Copyright © 2023 Impremaspe - Política de Privacitat