Foto-Equipo

Impremaspe: La teva imprenta de confiança a Mataró

Amb més de 36 anys d'experiència en el sector, som una impremta ubicada al Polígon de Pla d'En Boet de Mataró.

A Impremaspe, estem sempre buscant maneres d'innovar i millorar els nostres serveis. Per això, comptem amb la tecnologia més avançada per produir treballs d'alta qualitat i precisió. A més, estem compromesos amb el medi ambient i comptem amb el certificat FSC (Forest Stewardship Council), que garanteix que els nostres productes forestals provenen de boscos aprofitats de manera racional.

A Impremaspe, ens sentim orgullosos de tenir la nostra pròpia impremta a Mataró, on combinem la impressió offset i digital. Això ens permet satisfer les necessitats dels nostres clients i oferir una àmplia gamma de serveis d'impressió adaptats a cada requeriment.

Som conscients de la importància de cuidar els acabats, el rigor i l'eficàcia en els nostres treballs. Per això, ens esforcem per oferir un servei al client de qualitat i satisfer totes les teves necessitats, independentment de la grandària de la teva empresa.

Si estàs buscant una impremta de confiança a Mataró, no dubtis en contactar amb nosaltres. A Impremaspe estarem encantats d'atendre't i oferir-te el millor servei d'impressió per a la teva empresa.

Qui forma el nostre equip?

La nostra impremta està formada per un equip de professionals altament qualificats i experimentats en cada fase del procés d'impressió. Centrats en l'excel·lència i la satisfacció dels nostres clients, coneixem les necessitats específiques de cada projecte i oferim assessorament personalitzat per optimitzar els originals i triar els millors materials i acabats per garantir l'èxit del projecte.

A Impremaspe ens apassiona el que fem i considerem que el teu projecte és el nostre projecte, per la qual cosa aportem tot el nostre coneixement i dedicació perquè els resultats superin les teves expectatives.

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres, estem a la teva disposició per ajudar-te en tot el que necessitis.

230516 Impremaspe impremta

Carlos Martínez

230516 Impremaspe impremta

Jesus Martínez

230516 Impremaspe impremta

Imma Martínez

230516 Impremaspe impremta

David Martinez

230516 Impremaspe impremta

Dolors Martínez

230516 Impremaspe impremta

Patricia Infante

Horari

Dilluns a Dijous:
Matins: de 8.00h a 13.00h
Tardes: de 15.00h a 18.00h
Divendres:
Matí: 7.00h a 14.00h
Tarda: Tancat

Contacta

C/ Serra i Moret, 9
08302 Mataró (Barcelona)
Tel. 93 798 85 11
Tel. 93 799 57 61
Mail info@impremaspe.com

Acreditació

FSC-1

Segueix-nos a

Copyright © 2023 Impremaspe - Política de Privacitat