Impremaspe-Impremta-Mataro-Qui-Som

Impremaspe: La teva imprenta de confiança a Mataró

Amb més de 36 anys d'experiència en el sector, som una impremta ubicada al Polígon de Pla d'En Boet de Mataró.

Els nostres orígens

Els orígens d'Impremaspe es remunten a l'any 1987, quan José Martínez va iniciar l'ofici d'impressor, plantant les llavors d'una empresa dedicada a l'excel·lència en el món de la impressió. Des de llavors, Impremaspe ha construït poc a poc la seva història a la ciutat de Mataró, sempre centrada en la qualitat i la satisfacció dels clients.

Els principis establerts pel nostre pare José Martínez continuen sent la brúixola que guia l'empresa, combinant habilitats artesanals amb innovació.

Impremaspe-Impremta-Mataro-Foto-de-1989
Impremaspe-Impremta-Mataro-Foto-de-1987-Lettering

L'ofici d'impressor va ser l'art que va ser transmès de generació en generació, creant una herència familiar que ha estat la força impulsora darrera l'èxit de Impremaspe. Des dels primers dies, la dedicació incansable a cada detall i la passió per la impressió de qualitat han estat els pilars que han definit la nostra empresa.

Impremaspe-Impremta-Mataro-Foto-Equip-Antiga Impremaspe-Impremta-Mataro-Foto-Equip-Actual

Caracteritzats per una constant visió de progrés i innovació i vetllant pel creixement i la captació de clients, Impremaspe, es trasllada a les noves instal·lacions del polígon de Plà d’en Boet de Mataró. Al mateix temps aposta per la tecnologia més avançada per produir treballs d'alta qualitat i precisió.

Impremaspe-Impremta-Mataro-El-nostre-interior

Convençuts de la necessitat de buscar alternatives que ajudin a millorar el medi ambient, l’any 2009 Impremaspe s’acredita amb el certificat FSC (Forest Stewardship Council) que garanteix que els nostres productes forestals provenen de boscos aprofitats de manera racional.

A Impremaspe, ens sentim orgullosos de tenir la nostra pròpia impremta a Mataró, on combinem la impressió offset i digital. Això ens permet satisfer les necessitats dels nostres clients i oferir una àmplia gamma de serveis d'impressió adaptats a cada requeriment.

Som conscients de la importància de cuidar els acabats, el rigor i l'eficàcia en els nostres treballs. Per això, ens esforcem per oferir un servei al client de qualitat i satisfer totes les teves necessitats, independentment de la grandària de la teva empresa.

Si estàs buscant una impremta de confiança a Mataró, no dubtis en contactar amb nosaltres. A Impremaspe estarem encantats d'atendre't i oferir-te el millor servei d'impressió per a la teva empresa.

Qui forma el nostre equip?

La nostra impremta està formada per un equip de professionals altament qualificats i experimentats en cada fase del procés d'impressió. Centrats en l'excel·lència i la satisfacció dels nostres clients, coneixem les necessitats específiques de cada projecte i oferim assessorament personalitzat per optimitzar els originals i triar els millors materials i acabats per garantir l'èxit del projecte.

A Impremaspe ens apassiona el que fem i considerem que el teu projecte és el nostre projecte, per la qual cosa aportem tot el nostre coneixement i dedicació perquè els resultats superin les teves expectatives.

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres, estem a la teva disposició per ajudar-te en tot el que necessitis.

Impremaspe-Impremta-Mataro-Carlos

Carlos Martínez

Impremaspe-Impremta-Mataro-Jesus

Jesus Martínez

Impremaspe-Impremta-Mataro-Imma

Imma Martínez

Impremaspe-Impremta-Mataro-Patricia

Patricia Infante

Impremaspe-Impremta-Mataro-Dolors

Dolors Martínez

Impremaspe-Impremta-Mataro-David

David Martínez

Horari

Dilluns a Dijous:
Matins: de 8.00h a 13.00h
Tardes: de 15.00h a 18.00h
Divendres:
Matí: 7.00h a 14.00h
Tarda: Tancat

Contacta

C/ Serra i Moret, 9
08302 Mataró (Barcelona)
Tel. 93 798 85 11
Tel. 93 799 57 61
Mail info@impremaspe.com

Acreditació

FSC-1

Segueix-nos a

Copyright © 2023 Impremaspe - Política de Privacitat