Impresion-Digital

Vols donar vida als teus projectes? Confia en la impressió digital d'Impremaspe!

Ens enorgullim d'oferir no només la impressió offset, sinó també la tecnologia d'impressió digital de darrera generació per garantir que els nostres clients obtinguin els millors resultats en cada projecte d'impressió. Ja sigui que necessitis imprimir fullets, cartells, targetes de visita o qualsevol altre producte gràfic, el nostre equip de professionals s'assegurarà que el teu projecte tingui la qualitat i l'acabat que desitges.

La impressió digital és un mètode d'impressió més flexible i econòmic, que utilitza tecnologia d'impressió làser per produir còpies en una àmplia gamma de materials, des de paper fins a PVC, polipropilè i altres substrats. Una de les avantatges de la impressió digital és que es poden imprimir petites quantitats de material de manera ràpida i econòmica, la qual cosa la fa ideal per a projectes amb tirades curtes o personalitzades. A més, permet la impressió sota demanda, evitant l'emmagatzematge i el malbaratament de material no utilitzat.

A Impremaspe ens esforcem per oferir una àmplia varietat de serveis i productes per satisfer les necessitats de cada client. Contacta'ns i descobreix com podem ajudar-te a portar el teu projecte al següent nivell.

Formats d'impresió offset

Podem imprimir en diferents superfícies amb formats de 37×52 i 53×74 cm.

Tintes

Podem realitzar treballs d'impressió en quadricromia, tintes Pantone i tintes oxidants.

Control de color

A Impremaspe, garantim la més alta qualitat d'impressió mitjançant l'ús del densitòmetre (PDF Techkon RS400) per al control rigorós i precís del color en tots els nostres treballs.

Horari

Dilluns a Dijous:
Matins: de 8.00h a 13.00h
Tardes: de 15.00h a 18.00h
Divendres:
Matí: 7.00h a 14.00h
Tarda: Tancat

Contacta

C/ Serra i Moret, 9
08302 Mataró (Barcelona)
Tel. 93 798 85 11
Tel. 93 799 57 61
Mail info@impremaspe.com

Acreditació

FSC-1

Segueix-nos a

Copyright © 2023 Impremaspe - Política de Privacitat