Impremaspe-Impremta-Mataro-Impressio-Digital

Vols donar vida als teus projectes? Confia en la impressió digital d'Impremaspe!

Ens enorgullim d'oferir no només la impressió offset, sinó també la tecnologia d'impressió digital de darrera generació per garantir que els nostres clients obtinguin els millors resultats en cada projecte d'impressió. Ja sigui que necessitis imprimir fullets, cartells, targetes de visita o qualsevol altre producte gràfic, el nostre equip de professionals s'assegurarà que el teu projecte tingui la qualitat i l'acabat que desitges.

La impressió digital és un mètode d'impressió més flexible i econòmic, que utilitza tecnologia d'impressió làser per produir còpies en una àmplia gamma de materials, des de paper fins a PVC, polipropilè i altres substrats. Una de les avantatges de la impressió digital és que es poden imprimir petites quantitats de material de manera ràpida i econòmica, la qual cosa la fa ideal per a projectes amb tirades curtes o personalitzades. A més, permet la impressió sota demanda, evitant l'emmagatzematge i el malbaratament de material no utilitzat.

A Impremaspe ens esforcem per oferir una àmplia varietat de serveis i productes per satisfer les necessitats de cada client. Contacta'ns i descobreix com podem ajudar-te a portar el teu projecte al següent nivell.

Impremaspe-Imprenta-Mataro-Formats-impressio-digital

Formats d'impressió digital

Podem imprimir en una àmplia gamma de superfícies, des de formats estàndard com ara 21x29,7cm (A4) fins a formats més grans com el 32x45cm (SRA3), així com en formats de pancarta de fins a 70x32cm.

Impremaspe-Imprenta-Mataro-Tintes-impressio-digital

Tintes

Podem realitzar impressió en quadricomia, tinta blanca i vernís per als teus projectes.

Impremaspe-Imprenta-Mataro-Gramatge-Impressio-Digital

Gramatge

Tenim una amplia gamma de papers amb diversos acabats. El gramatge varia des dels 70grs fins als 350grs.

Horari d'Estiu

Dilluns a Divendres:
Matins: de 6h a 14h

Contacta

C/ Serra i Moret, 9
08302 Mataró (Barcelona)
Tel. 93 798 85 11
Tel. 93 799 57 61
Mail info@impremaspe.com

Acreditació

FSC-1

Segueix-nos a

Copyright © 2023 Impremaspe - Política de Privacitat