Impremaspe-Impremta-Mataro-Serveis-de-disseny

En el món empresarial actual, la imatge i la visibilitat són claus per a l'èxit de qualsevol empresa!

A Impremaspe, no només ens prenem seriosament el disseny i la impressió personalitzats, sinó que també ens encanta fer realitat les teves idees! El nostre equip de professionals altament qualificats treballa amb passió per destacar la imatge de la teva empresa al mercat i ajudar-te a assolir els teus objectius empresarials.

Ens enorgulleix oferir una experiència única i personalitzada en cada projecte, perquè creiem que cadascun és únic i ha de reflectir la personalitat i els valors de l'empresa. Per això, comptem amb un departament de disseny que s'encarrega d'analitzar cuidadosament les necessitats de cada client i oferir les millors solucions adaptades a qualsevol pressupost.

Però això no és tot, tenim una avantatge que ens diferencia de la competència! Comptem amb la nostra pròpia impremta a Mataró amb tecnologia offset i digital, la qual cosa ens permet oferir temps de lliurament més ràpids i eficients, garantint la màxima qualitat en els nostres productes. A més, controlem tot el procés de producció, des del disseny fins a la lliurament final, el que ens permet oferir un servei integral i personalitzat als nostres clients.

I per si això no fos suficient, també ens comprometem amb el medi ambient, el nostre certificat FSC garanteix que utilitzem tècniques i materials ecològics en els nostres processos de producció per minimitzar el nostre impacte ambiental i contribuir a un futur més sostenible. La qualitat i la responsabilitat social són valors fonamentals en la nostra feina i ens esforcem per mantenir-los en tot moment.

A Impremaspe, la nostra passió és fer realitat les teves idees i oferir solucions personalitzades que t'ajudin a destacar en el mercat i assolir els teus objectius empresarials. T'esperem!

Horario

Lunes a Jueves:
Mañanas: de 8.00h a 13.00h
Tardes: de 15.00h a 18.00h
Viernes:
Mañana: 7.00h a 14.00h
Tarde: Cerrado

Contacto

C/ Serra i Moret, 9
08302 Mataró (Barcelona)
Tel. 93 798 85 11
Tel. 93 799 57 61
Mail info@impremaspe.com

Acreditación

FSC-1

Siguenos en

Copyright © 2023 Impremaspe - Politica de Privacidad